Події

​На Музикалці у Житомирі мотоцикл влетів у легковик

13 June 2019, 10:24

Ввечері 12 червня на Музикалці в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла.

Про це Житомир.info повідомили читачі, які надіслали фото до редакції.

На фото, знятих близько 21.00, видно, як посеред перехрестя вулиць Великої Бердичівської та Жуйка кілька чоловік вантажать на причіп легковика мотоцикл. Поряд стоїть автомобіль патрульних та розставлені на проїжджій частині дорожні конуси, що свідчить про ДТП.

Вранці 13 червня у прес-службі патрульної поліції в Житомирській області розповіли, що ДТП сталося близько 19.30 12 червня.

«Це ДТП за участі легкового автомобіля та мотоцикла. На момент приїзду патрульних постраждалого водія мотоцикла з травмами доправили до міської лікарні. На місці працювали слідчі по ДТП», - розповіли у патрульній поліції.

За попередньою інформацією, легковий автомобіль їхав зі сторони Смолянки та на перехресті здійснював маневр лівого повороту (на Бердичівський міст). У цей час по вулиці Великій Бердичівській в напрямку Смолянки рухався мотоцикл, який влетів у правий бік автомобіля.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області розповіли Житомир.info, що травми у ДТП отримав чоловік, 1991 року народження.

«Повідомлення про ДТП на перехресті Великої Бердичівської та Льва Толстого у Житомирі надійшло близько 19.00. Попередньо встановлено, що автомобіль «Шкода», за кермом якого перебував чоловік, 1981 р.н., рухався у напрямку Бердичева. У цей час в нього в’їхав мотоцикл, водій якого, 1991 року народження, в результаті зіткнення отримав травми і був ушпиталений», - повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в області.

Нагадаємо, 12 червня у центрі Житомира маршрутка №19 збила мопедиста і залишила місце аварії. Поліція просить відгукнутися свідків та учасників ДТП у центрі Житомира, де травми отримав 18-річний скутерист.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2019 року на перехресті Київської та Покровської в Житомирі маршрутка не розминулася з легковиком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл Музикалка поліція  
Матеріали по темі