Місто

Діти співробітників «Кромберг енд Шуберт Житомир» відпочивають у таборах за рахунок компанії та профспілки

13 June 2019, 13:53

Щороку влітку батьки постають перед серйозним викликом: чим зайняти власну дитину і куди відправити її на оздоровлення. У компанії «Кромберг енд Шуберт Житомир» допомагають своїм співробітникам розв’язати цю задачу. Підприємство співпрацює із дитячими таборами і бере на себе частину оплати дитячого відпочинку.

У таборі «Супутник» діти співробітників підприємства «Кромберг енд Шуберт» весело та корисно проводять час: до послуг малечі спортивні знаряддя та басейн.

«Мені подобається, що відкрився басейн і можна поплавати. Просторі кімнати мені подобаються. Також мені подобається те, що я знайшла багато нових друзів. Ми танцюємо, придумуємо різні танці, співаємо, граємо в різні цікаві ігри», – каже Каміла Гаврилюк.

«Мені подобається, що тут в кімнаті небагато людей, усього четверо людей, і можна запросто з усіма подружитись. Тут багато місця, завжди є чим зайнятись, і тут ніколи не нудно», – розповідає Дар'я Івашкевич.


Діти співробітників компанії «Кромберг енд Шуберт Житомир» відпочивають впродовж літа одразу в кількох таборах. Одним із них є табір при приватній школі «Синергія». Тут діти впродовж дня займаються танцями, співами, фізичними вправами та просто весело проводять час. Вихователі і ментори тут намагаються дослухатись до того, що кажуть їм діти, а не просто нав’язувати їм свою точку зору.

«По суті, те, що діти пропонують, ми до того дослухаємось, чуємо це і намагаємось реалізувати їх бажання. Зараз-от, наприклад, за моєю спиною ви можете побачити майстер-клас. Дітки в нас самі собі розмальовували футболки, і вони, до речі, в них ходять. Тобто, вони кайфують від того, що вони зробили», – каже директор приватної школи «Синергія» Наталія Панасюк.

Самі ж малюки кажуть: із радістю знаходять в подібних таборах нових друзів.

«Я знайшов тут нових друзів. Сьогодні ми у вільний час грались Lego, потім вчили пісню, фоткались, а зараз танцюємо», – каже Ілля Захлинюк.

У компанії «Кромберг енд Шуберт» розповідають: вже втретє влітку таким чином заохочують своїх працівників.

«Спокійна мама – спокійне дитя. І навпаки: коли дитина займається правильними речами, тоді мамі краще працюється. В зв’язку із цим виникла така потреба та пропозиція, як додаткова мотивація – ми передбачаємо оздоровлення в таборах. Це відбувається вже третій рік поспіль, коли ми забезпечуємо дітей працівників перебуванням в таборах за рахунок підприємства, профспілки на умовах 80% компенсації їхніх витрат. На жаль, ми не можемо покрити потреби всіх наших працівників, бо їх 4000. І, на жаль, ми не можемо забезпечити перебування протягом всього літнього періоду. Є наші партнери – це табір «Синергія», табір «Супутник», шаховий табір, а також комп’ютерної академії «Шаг», де перебувають діти наших працівників», – розповідає PR-менеджер «Кромберг енд Шуберт Житомир» Ольга Воєвуцька.

Загалом на оздоровлення та відпочинок дітей та дорослих компанія витратила вже понад 800 000 гривень. Втім, у компанії переконані: психологічне та фізичне здоров’я співробітників не вимірюється грошима, мова йде про клімат в колективі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт Житомир літо табір відпочинок  
Матеріали по темі