Влада

У Житомирській області 80 молодих талантів отримують стипендії голови ОДА. Список

14 June 2019, 09:47

Вже не перший рік обдарована й талановита молодь Житомирщини отримує стипендії від голови ОДА Ігоря Гундича. Наразі 50 спортсменів та 30 молодих людей, які займаються творчою діяльністю, щомісяця отримують від 1 до 10 тисяч гривень.

Про це 12 червня повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

«Вже до кінця червня ще 20 обдарованих жителів напередодні Міжнародного дня молоді отримають одноразову стипендію у розмірі 10 тисяч гривень. Загалом на Житомирщині діє декілька програм для підтримки талановитої молоді, яка має здобутки у певних сферах. Стипендії від голови ОДА Ігоря Гундича отримує молодь за досягнення у спорті, науці, культурі – від 1 до 10 тис. грн з обласного бюджету», - йдеться у повідомленні.

За інформацією управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА, із січня 50 провідних спортсменів отримують щомісяця від 1,6 до 8 тис. грн – удвічі більші, ніж минулого року. Серед них – переможці та призери чемпіонатів, Кубків Європи, світу, чемпіонатів України серед дорослих, молоді та юніорів.

«Також 31 травня в управлінні завершили прийом заявок на отримання разової виплати у розмірі 10 тис. грн до Міжнародного дня молоді. Переможців на здобуття стипендії голови ОДА із усіх кандидатів визначить комісія у найближчий час. Ще 30 молодих талановитих людей Житомирщини продовжують отримувати щомісячну стипендію голови ОДА у розмірі 1 тис. грн», - поінформували у прес-службі ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році, напередодні Дня молоді, голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич відзначив стипендіями 20 обдарованих молодих людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА стипендія обдарована молодь спортсмени  
Матеріали по темі