Події

У центрі Житомира патрульні з сиреною перехоплювали п’яного чоловіка на Mercedes

15 June 2019, 11:25

Пізно ввечері 14 червня центральними вулицями Житомира мчали дві Toyota Prius патрульних поліцейських, наздоганяючи автомобіль.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«По Леха Качинського промчалася машина, а за нею – два авто поліції з маячками, кричали зупинитися – як в американських бойовиках», – розповів читач Олег.

Інший читач надіслав до редакції фото, на якому видно, що на вулиці Київській, неподалік перетину з вулицею Театральною, стоїть Mercedes в оточенні поліцейських.

15 червня у прес-службі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли, що, очевидно, люди стали свідками переслідування автомобіля, керманич якого, ймовірно, був напідпитку.

«14 червня, о 21.17 год., надійшов виклик про те, що водій транспортного засобу Mercedes Е 320 перебуває у стані алкогольного сп’яніння. На вимогу поліцейських, які, відповідно до стандартів, рухалися зі звуковими та світловими сигналами, водій не зупинився та почав втікати, порушуючи правила дорожнього руху. Транспортний засіб було зупинено шляхом блокування спільно зі ще одним екіпажем. Під час спілкування з водієм було виявлено ознаки алкогольного сп’яніння. Водію запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці за допомогою спеціального приладу, але водій відмовився у присутності двох свідків. Йому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у найближчому медичному закладі. Водій погодився. За незупинку транспортного засобу на громадянина було складено протокол за статтею 122-2 КУпАП. Чи дійсно чоловік був п’яним, покаже висновок лікаря», – поінформувала т.в.о. старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції в Житомирській області Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2019 року на виїзді з міста Коростень Житомирської області нетверезий водій ВАЗівки виїхав на зустрічну смугу та скоїв ДТП, внаслідок якої п’ятеро людей отримали травми, двоє з них – діти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний перехоплення сп’яніння  
Матеріали по темі