Події

Жінка з Житомирської області винесла на 1 млн грн коштовностей з ювелірної крамниці, де працювала продавцем

17 June 2019, 10:33

У Києві оголосили про підозру 34-річній уродженці Житомирської області, яка працювала продавцем у ювелірній крамниці, крала та здавала в ломбард коштовності.

Про це 17 червня в соцмережі повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Подія мала місце влітку 2018-го.

«До Оболонського управління поліції у серпні 2018 року звернулась власниця ювелірної крамниці. Вона повідомила, що після проведення інвентаризації виявила нестачу коштовностей на суму понад одного мільйона гривень. Головною підозрюваною стала продавець – 34-річна уродженка Житомирщини, яка працювала в закладі близько двох років та була матеріально відповідальною за ввірений товар», - йдеться у дописі.

За даними слідчого відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого відділу Оболонського управління поліції ГУНП у місті Києві Павла Сідняєва, підозрювана жінка зривала бірки з ювелірних виробів та здавала їх у якості брухту дорогоцінних металів.

«Ми опитали співробітників ломбардів та провели почеркознавчу експертизу. Результати довели, що зловмисниця особисто підписувала договори, використовуючи при цьому власні документи. Загалом нами виявлено 57 угод з ломбардами на загальну суму близько 600 тисяч гривень», - розповів Павло Сідняєв.

Жінці оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скерували до Оболонського суду міста Києва. За скоєне зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі.


Як повідомляв Житомир.info, у 2018-му в Житомирі викрили виховательку дитсадка, яка знімала з дітей, доки ті спали, золоті сережки та підвіски та здавала їх до ломбарду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: золото крадіжка злодійка ювелірний магазин  
Матеріали по темі