Влада

На посаду директора департаменту агропромислового розвитку та економполітики Житомирської ОДА претендують три кандидати

19 June 2019, 12:01

18 червня був останній день прийому документів на посаду директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації. На конкурс документи подали три кандидати.

Про це у коментарі Житомир.info 19 червня сказала керівник служби управління персоналом Житомирської облдержадміністрації Ганна Семенчук.

«На конкурс, який має відбутися у п’ятницю, 21 червня, документи подали три особи», - сказала Ганна Семенчук.

В.о. директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Віктор Градівській у телефонній розмові підтвердив Житомир.info інформацію про те, що також подав документи на конкурс. У декларації за 2018 рік зазначається, що Віктор Градівський за основним місцем роботи заробив 421 тис. 297 грн. Готівкових коштів декларує – 150 тис. 000 грн.

Крім того, 18 червня 2019 року на сайті ЄДРД з’явилася декларація кандидата на посаду директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації Вадима Поліщука, який є директором КП «Фармація» Житомирської міської ради. Вадим Поліщук декларує за 2018 рік 121 тис. 191 грн заробітної плати та 1 млн 227 тис. 849 грн – готівки.

Як повідомляв Житомир.info, з травні 2015 року Олексій Шатило був призначений директором департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародних відносин Житомирської ОДА, а вже з 2 травня 2018 року його було призначено на посаду керівника апарату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА конкурс департамент Градівський Поліщук Семенчук  
Матеріали по темі