Події

​У Житомирському районі Lanos в’їхав у Peugeot на зустрічній смузі, є потерпілі

19 June 2019, 18:15

Біля села Тетерівка Житомирського району Lanos виїхав на зустрічну смугу і в’їхав у Peugeot.

Про це Житомир.info розповіла водійка автомобіля Peugeot 308 Ірина.

З її слів, дорожньо-транспортна пригода сталася 19 червня близько 11.40, за автозаправкою у Тетерівці.

«Ми їхали удвох з мамою на похорон батька моєї однокласниці. За Тетерівкою дуже гарна рівна дорога, тільки відремонтована. Ми їхали по своїй смузі, як раптом нам назустріч виїжджає Lanos, який належить підприємству ТОВ «РІФ-1 Житомир», і їде в наш бік. Я відходжу вправо, а він рухається на мене. Це жах. Я скільки могла, звернула праворуч, але починалася посадка. Він заїхав мені в бік, розбив машину. Чи він заснув, чи не впорався з керуванням… Пізніше він свою провину визнав, сказав, що його занесло», - розповіла житомирянка.

Зі слів Ірини, на місці події працювала поліція. Обидві жінки отримали травми і станом на 18 годину перебували у травмпункті зі скаргами на синці, забої та головний біль. Водій Lanos також накульгував, хоча в його автівці спрацювала подушка безпеки, - розповідає жінка. Пасажир Lanos не постраждав.

У ГУНП у Житомирській області подія зареєстрована як ДТП без потерпілих.

«Автомобіль Peugeot під керуванням житомирянки 1979 року народження рухався у напрямку Чуднова, назустріч йому - ЗАЗ Lanos під керуванням жителя Баранівки 1992 року народження. Водій Lanosне впорався з керуванням на повороті, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення. Автомобілі отримали механічні ушкодження, на «швидку» у перші години після ДТП ніхто не звертався», - поінформували Житомир.info у відділі комунікації ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня 2019 року на трасі Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області зіткнулися ВАЗ та Kia, а 19 червня на трасі Київ – Чоп у Коростишівському районі зіштовхнулись вантажівка та мікроавтобус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія потерпілий Тетерівка  
Матеріали по темі