Місто

​ПрАТ «Житомир-АВТО» представило у своєму салоні новий та сенсаційний Mercedes-Benz GLE

20 June 2019, 17:52

Салон нового GLE став більш містким і комфортним. Завдяки збільшеній колісній базі (приріст на 80 мм), GLE став ще просторішим. Додатковий комфорт другому ряду забезпечують повністю електричні регулювання. Автомобіль отримав цілком нову палітру двигунів, а нова система 4MATIC забезпечує високу маневровість на дорозі та неперевершену прохідність на бездоріжжі.

У автомобілі GLE встановлена мультимедійна система MBUX - Mercedes-Benz User Experience нового покоління. Вже у базовій комплектації передбачені два великі дисплеї з діагоналлю 12,3 дюйма, що забезпечують широкоформатне зображення. Система освітлення MULTIBEAM LED з 84 світлодіодами, що окремо регулюються, забезпечує блискавичну та точну адаптацію ближнього світла до ситуації на дорозі.

Також, в новому GLE вперше встановлена активна підвіска E-ACTIVE BODY CONTROL на базі 48-вольтної мережі. Це єдина система на ринку, в якій жорсткість пружин та сила демпфірування регулюються індивідуально на кожному колесі. Незалежно від типу двигуна, всі варіанти Mercedes-Benz GLE мають 9-ступінчасту автоматичну коробку передач 9G-TRONIC.

Четверте покоління GLE постає інтелектуальним, уважним і обачним. Вражаючи неповторним дизайном і безпекою, перетворюючи водіння в справжнє задоволення.

GLE впевнено супроводжує водія в повсякденному житті: високим ступенем комфорту та безпеки, динамічним та яскравим екстер'єром, інтелектуальним оснащенням та високоякісними матеріалами.

Mercedes-Benz GLE вже доступний до тест-драйву та покупки у автосалоні Житомир-АВТО за адресою: с. Довжик, вул. Богунська 1а.

Додаткова інформація та запис на ТЕСТ-ДРАЙВ за телефоном: 067 550 00 04.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі