Події

​За інформацію про осіб, які пограбували банкомат в Житомирській області, обіцяють винагороду в 50 тис. грн

25 June 2019, 14:39

ПриватБанк виплатить 50 000 гривень за інформацію про грабіжників банкомату на Житомирщині.

Про це на своїй сторінці у соцмережі 25 червня повідомив керівник регіонального прес-офісу ПриватБанку Олександр Жильцов.

«ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 50 000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати осіб, які здійснили пограбування банкомату в приміщенні сільради у селі Ярунь Новоград-Волинського району Житомирщини», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили в службі безпеки банку, невідомі злочинці, пошкодивши захисну перегородку, проникли в приміщення та отримали доступ до банкомата. З використанням спеціального технічного устаткування зловмисники розкрили сейфову частину банкомату та зчинили викрадення касет.

«Співробітники СБ банку у співпраці з поліцією вже з’ясовують усі обставини події та встановлюють факти, що вказують на осіб, які можуть бути до нього причетні. За даним фактом розпочато досудове розслідування за ст. 185 КК України», - написав Олександр Жильцов.

Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, e-mail: security@privatbank.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, в ніч на 22 червня 2019 року в селі Ярунь Новоград-Волинського району зловмисники проникли у приміщення сільської ради та пограбували банкомат ПриватБанку. За попередньою інформацією, грабіжники винесли близько 500 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 14 грудня 2018 року у смт Довбиш Баранівського району невідомі особи підірвали банкомат Приватбанку, за інформацію щодо злодіїв також обіцяли винагороду у 50 тис. грн. Проте, за уточненою інформацією, грабіжників досі не знайшли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПриватБанк банкомат пограбування грабіж  
Матеріали по темі