Місто

У Житомирі не встигли за ніч завершити ремонт теплотраси на Великій Бердичівській, транспорт відправляють іншою вулицею

26 June 2019, 09:51

Зранку 26 червня на вулиці Великій Бердичівській, поблизу Житомирської міської ради, тривають ремонтні роботи по заміні теплової мережі на проїжджій частині, хоча їх мали завершити упродовж ночі. Автомобілі рухаються по Малій Бердичівській.

Про це близько 9.00 год. Житомир.info повідомила читачка.

«Обіцяли, що рух буде перекритий до 8 ранку. Але зараз тут ще роботи тривають, і усі авто відправляють по Малій Бердичівській», – розповіла читачка. Вона зауважила, що вулиця Мала Бердичівська перевантажена, там утворилася «тягнучка». У заторі, зокрема, стоїть і «швидка».

Напередодні, 25 червня, прес-служба міської ради інформувала, що ремонтні роботи на зазначеній ділянці триватимуть до 8.00.

«У зв’язку із проведенням ремонтних робіт по заміні теплової мережі на проїжджій частині в нічний час з 21:00 год. 25 червня до 08:00 год. 26 червня (виділено редакцією) буде обмежено дорожній рух транспорту та відключено електричну напругу на лінії руху тролейбусу по вул. Велика Бердичівська – майдан імені С.П. Корольова», – йдеться у повідомленні.

Станом на 9.40 год. 26 червня Житомир.info не вдалося отримати коментар у КП «Житомиртеплокомуненерго» та дізнатися, чому виникла затримка з виконанням робіт та доки вони триватимуть.

Близько 9.40 год. начальник управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний у коментарі Житомир.info сказав, що упродовж години рух вулицею Великою Бердичівською буде відновлений.

Нагадаємо, 25 червня 2019 року Житомирське трамвайно-тролейбусне управління повідомляло, що через заміну тепломережі на Великій Бердичівській, поблизу міської ради, з вечора 25 червня і до 8-ї ранку 26 червня тролейбуси курсуватимуть по вулиці Фещенка-Чопівського.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі наприкінці травня 2019 року, неподалік будівлі мерії та майдану Корольова, на Великій Бердичівській комунальники почали замінювати тепломережу діаметром 420 мм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Велика Бердичівська  
Матеріали по темі