Суспільство

ТОВ «Тестметрстандарт» уповноважене на проведення повірки приладів

26 June 2019, 12:08

Раді повідомити, що житомирська компанія ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» у конкурентній боротьбі отримала Національний сертифікат «Вибір споживача 2018» від ТОВ «Всеукраїнський галузево-аналітичний центр». Основними напрямками діяльності ТОВ “ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ” є:

  • сертифікація систем управління;
  • сертифікація та випробування продукції;
  • надання метрологічних послуг.

ТОВ “ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ” постійно розширює спектр своєї діяльності. Так, наприклад, з липня 2019 року у споживачів з'явилась можливість отримувати послуги з проведення повірки засобів вимірювальної техніки. Це сталося завдяки тому, що ТОВ “ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ” отримало від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Свідоцтво про уповноваження, що засвідчує відповідність необхідним критеріям та набуття права на проведення повірок лабораторією організації. Слід зазначити, що такі повноваження компанія отримала першою серед подібних приватних організацій у регіоні.

Головним чином така новина зацікавить інженерів з метрології, завідувачів лабораторій та керівників підприємств та установ, що працюють у сферах охорони здоров'я, ветеринарії, торгівлі, виробництва харчових та промислових товарів, обслуговування автотранспортних засобів.

Спеціалістів також зацікавить можливість виконання юстування та калібрування устаткування, випробування широкого спектра продукції, підтвердження компетентності лабораторій в галузі проведення вимірювань, сертифікації продукції та послуг, сертифікації систем менеджменту, надання науково-методичної допомоги, інформаційно-консультативних послуг.

Цікавою діяльність ТОВ “ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ” буде і для населення міста та області. Можливості технічної бази серед іншого дозволяють проводити технічний огляд автотранспортних засобів, проводити повірку лічильників води на місці експлуатації без демонтажу.

Розвиток та успішна діяльність ТОВ “ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ” базується на високій кваліфікації спеціалістів, потужній метрологічній базі, сучасному випробувальному центрі та використанні новітніх технологій. Завдяки цим складовим, гарантовано забезпечується надання послуг на високому професійному науково-технічному рівні у відповідності з міжнародними стандартами.

Керівництво ТОВ “ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ” тісно пов'язує власний розвиток з процвітанням партнерів, з якими та для яких воно працює, орієнтуючись на довгострокові інтереси замовників, постачальників, працівників підприємства та суспільства вцілому.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі