Події

У житомирському кафе вночі зловили чоловіка, який зірвав музичні колонки і ховався від поліції під столом

3 July 2019, 12:34

У Житомирі поліцейські охорони затримали нічного «відвідувача» зачиненого кафе.

Про це 3 липня Житомир.info повідомило управління поліції охорони в Житомирській області.

Зазначено, що 3 липня поліцейські наряду реагування, виїхавши за сигналом про спрацювання сигналізації у закладі харчування, застали невідомого чоловіка у приміщенні вже непрацюючого кафе. У прес-службі управління поліції охорони Житомир.info уточнили, що подія сталася у закладі, розташованому неподалік Житнього ринку.

Повідомлення про сигнал тривоги надійшло о 3:30. Вже за кілька хвилин поліцейські охорони були на місці події.

«Обстеживши об’єкт, правоохоронці виявили пошкоджений пластиковий тент літнього намету, а ще за мить помітили чоловіка, який знаходився у приміщенні закладу. Намагаючись уникнути зустрічі з поліцейськими, нічний «відвідувач» спробував заховатися під столом. Чоловіка, як з’ясувалося, 34-річного жителя Житомирської області, затримали», – йдеться у повідомленні.

Під час подальшого огляду правоохоронці з’ясували, що він устиг не тільки пошкодити пластиковий тент літньої тераси, а й зірвати зі стіни музичні колонки.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Під час поверхневого огляду у затриманого виявили предмет, схожий на ніж. Працівники поліції зафіксували усі обставини події. Триває подальше з’ясування обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня 2019 року поліцейські затримали 27-річного чоловіка, який ночами у Житомирі обкрадав офіси, магазини і приватні оселі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кафе проникнення поліція охорони крадіжка  
Матеріали по темі