Місто

Водія, який на Audi заїхав у Житомирі на пішохідну вулицю, оштрафують

3 July 2019, 18:01

На одного з водіїв, який на авто, порушуючи ПДР та нехтуючи знаками, по обіді 3 липня припаркувався на пішохідній Михайлівській у Житомирі, винести постанову про адміністративне правопорушення.

Про це у коментарі Житомир.info 3 липня повідомив речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

«Особу водія автомобіля Audi встановлено. На нього винесли адміністративну постанову за порушення Правил дорожнього руху, відповідно до частини 3 статті 122 КУпАП (…порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху – ред.). За вказане правопорушення передбачений штраф розміром 510 грн», – розповів Ігор Іванюк.

Інформації стосовно покарання для водія іншого авто, що «у парі» із зазначеною Audi заїхало на Михайлівську, у патрульній поліції не надали.

Нагадаємо, близько 14.00 3 липня 2019 року два автомобілі з номерами «7777» та «8888» заїхали за боларди на вулиці Михайлівській та припаркувались на пішохідній зоні. На місце події прибули патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2019 автомобіль заїхав на пішохідну Михайлівську і припаркувався на фонтані. На порушника, який проігнорував знаки, склали протокол.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська парковка пішохідна вулиця ПДР постанова  
Матеріали по темі