Місто

​На перехресті Грушевського та Мазепи у Житомирі з’явився «гейзер», працюватиме водоканал

4 July 2019, 09:40

Вранці 4 липня на перехресті вулиць Грушевського та Мазепи в Житомирі з люка на проїжджій частині забив «гейзер».

Про це близько 8.00 Житомир.info розповів читач, який проїздив повз. Чоловік надіслав до редакції відео, на якому видно фонтан води, а поряд біля місця пориву - огороджувальний парканчик.

У прес-службі КП «Житомирводоканал» журналісту Житомир.info розповіли, що очевидно стався порив на мережі.

«Сьогодні на вулиці Грушевського працюватиме бригада над ліквідацією аварії. Швидше за все, тимчасово доведеться обмежити водопостачання, чи знизити тиск на цій вулиці», - розповіли у водоканалі.


Крім того, на комунальному підприємстві попередили про перекладання трубопроводу на Богунії, через що частина мікрорайону вночі буде без води.

«Сьогодні вночі буде призупинено станцію 3-го підйому «Богунія». Не буде водопостачання з 23.00 до 06.00 на вул. В. Петріва, Самойловича, Офіцерській, території військової частини, у БОСах», - повідомили на водоканалі.

Нагадаємо, 13 червня 2019 на перехресті Грушевського та Мазепи провалився асфальт, місце аварії огородили і просили водіїв бути обережними.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2019 року на магістральному трубопроводі на вулиці Сльоти у Житомирі стався порив, через що на кілька годин довелося знизити тиск і верхні поверхи будинків залишились без води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода порив водоканал Грушевського гейзер  
Матеріали по темі