Місто

Через порив на магістральному водопроводі в Житомирі верхні поверхи будинків без води

2 July 2019, 16:19

Після обіду 2 липня на верхніх поверхах житомирських багатоповерхівок пропала вода.

Причина - у зниженні тиску води через аварію на водогоні по вулиці Івана Сльоти, - повідомило в соцмережі КП «Житомирводоканал».

«Шановні житомиряни, 2 липня о 13:55 буде знижено тиск подачі води на насосній станції другого підйому з метою проведення робіт із ліквідації аварії на трубопроводі, що на І. Сльоти, 2. У зв’язку з цим знизиться тиск води у кранах, на верхніх поверхах будинків може бути відстутнє водопостачання», - поінформував водоканал, зазначивши, що бригада водоканалу робитиме все можливе, щоб відновити водопостачання у найкоротші терміни.

Варто відзначити, що про аварію на водогоні вранці 2 липня Житомир.info повідомив один з водіїв, який побачив, як з-під люка на вулиці Сльоти струменить вода.

У коментарі Житомир.info директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін повідомив, що аварія велика, і без зниження тиску її неможливо було усунути.

«Щойно я був на зустрічі, присвяченій цьому питанню. Знаю, що нам просто необхідно було понизити тиск, оскільки без цього неможливо було зробити запланований об’єм робіт. Там великий підземний порив на водопровідному трубопроводі діаметром 600 мм, порив локалізований, з ями викачують воду», - пояснив керівник водоканалу.

У пресслужбі підприємства сайту уточнили, що станом на 16 годину 2 липня з ями, яку розкопали для виявлення місця пориву, все ще відкачували воду. Точний час, коли роботи будуть виконані, на водоканалі не беруться озвучувати, однак запевняють, що робітники працюватимуть до повного усунення проблеми.

«Зроблять все, щоб включити сьогодні», - резюмували у пресслужбі КП.

P.S. Близько 20.20 год. 2 липня в прес-службі КП «Житомирводоканал» у коментарі Житомир.info повідомили, що аварію на вулиці Івана Сльоти ліквідували, тиск води на верхніх поверхах будинків поступово відновлюється.

Нагадаємо, 1 липня 2019 року через ремонтні роботи не було води на кількох вулицях Польової та у багатоповерхівках на Шевченка.

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2019 бригади усували порив біля водоканалу на вулиці Чуднівській.

Пояснення директора водоканалу, чому затягнулося відновлення водопостачання в Житомирі 23 червня 2019 та що вдалося зробити за два дні, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал порив  
Матеріали по темі