Суспільство

У Житомирі з різницею в годину народили невістка і свекруха: молодша – третю дитину, старша – 14-ту

4 July 2019, 10:46

У Житомирському обласному перинатальному центрі 2 липня з різницею в годину народили родички з Романівського району: свекруха – 14-ту дитину, невістка - третю.

Про це 3 липня повідомив Твій Романів з посиланням на житомирський телеканал.

Обидва немовляти – дівчатка.

Про подію 3 липня повідомив прес-центр управління охорони здоров’я Житомирської облдержадмністрації.

«2 липня о 22.50 Юлія Снайко народила в Житомирському обласному перинатальному центрі дівчинку вагою 3330 г та зростом 54 см. У Юлії це треті пологи, які проходили з рубцем на матці, так як другі пологи у цієї жінки закінчились операцією кесарського розтину, що відповідно викликало хвилювання у чергової бригади, яка приймала пологи, максимальної уваги та високого рівня професіоналізму», - починається розповідь про породіллю-невістку.

Її 41-річна свекруха – Марина Снайко, мати 6 хлопчиків і тепер 8 дівчаток, народила годиною раніше - о 21.35. Дівчинка, яку хочуть назвали Лією, народилася з вагою 3 280 г та зростом 51 см.

«Одномоментно вона стала вчотирнадцяте мамою і втретє бабусею. Наразі обидві жінки зі своїми малюками перебувають в одній палаті обласного перинатального центру і чекають на повернення у свої родини, які мешкають в одному населеному пункті – смт Миропіль Романівського району», - інформує УОЗ на своєму сайті.

Нагадаємо, у січні 2019 в Бердичеві виписали додому породіллю, яка народила 15-ту дитину.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році 43-річна коростенка народила 16 дитину – хлопчика, якого назвали Давидом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мати немовля пологи дитина  
Матеріали по темі