Влада

​Департамент Житомирської ОДА за 580 тис. грн купить японський кросовер

4 July 2019, 14:51

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на придбання службового автомобіля. Очікувалось витратити на нову автівку близько 600 тис. грн.

За даними ресурсу ProZorro, тендер на придбання легкового автомобіля департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації оголосив 24 червня. Згідно тендерної документації, планувалося придбати MITSUBISHI ASX INVITE, або еквівалент, кольору сірий металік, з гарантією не менше 5 років.

3 липня відбувся аукціон, у якому взяли участь два місцевих автосалони: ТОВ «Форвард Авто Груп» з пропозицією 580 тис. грн та ПрАТ «Житомир-Авто» з пропозицією 599 тис. грн.

Наразі, ТОВ «Форвард Авто Груп» очікує рішення тендерної комісії про визнання його переможцем торгів.

Нагадаємо, у Житомирській ОДА вирішили оновити автопарк і наприкінці травня 2019 року оголосили тендери на придбання шести седанів за 3,2 млн грн. Наразі ці торги вже завершились – шість RENAULT MEGANE облдержадміністрації поставить ТОВ "Полісся Моторс Груп".

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 року для медзакладів Житомирської області купили два електромобілі Nissan Leaf майже за 1 млн грн.

А наприкінці 2018 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА проводив тендер на придбання 22 службових Renault Duster для сільських медиків за 11 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДРР авто Mitsubishi  
Матеріали по темі