Влада

​Житомир отримав майже 11 млн грн на житло родинам військових

5 July 2019, 09:32

Виконком Житомирської міської ради 5 липня розподілив субвенцію з державного бюджету в розмірі 10,9 млн грн на забезпечення житлом сімей військовослужбовців.

«Нам надійшла субвенція сім’ям військовослужбовців на придбання житла 10 мільйонів 984 тисяч гривень. Ми маємо збільшити доходи, щоб комісія могла розподілити ці кошти за потребою», - пояснила перед голосуванням заступниця директорки департаменту бюджету та фінансів міської ради Тетяна Грищук.

За збільшення доходів загального фонду місцевого бюджету на 2019 рік на 10 млн 984 тисячі 763 гривні проголосували всі 14 присутніх членів виконкому. Кошти спрямують на виплату грошової компенсації за отримані житлові приміщення для учасників АТО з інвалідністю I - II групи, учасників бойових дій на території інших держав з інвалідністю I - II групи та внутрішньо переміщених осіб, які брали безпосередню участь в АТО та визнані особами з інвалідністю внаслідок війни III групи (проект рішення).

Нагадаємо, у порядку денному позачергового виконкому 5 липня - 5 питань, з яких два стосується розподілу державної субвенції, ще у двох мова йде про організацію в Житомирі фестивалю «Дні Михайлівської» та концерту гурту «BEZ ОБМЕЖЕНЬ».

Як повідомляв Житомир.info, 12 червня 2019 року Кабмін розподілив субвенцію місцевим бюджетам на компенсацію за житло сім’ям загиблих та інвалідам, які брали участь в АТО і Революції Гідності. Житомирська область на ці цілі отримала 33,6 млн грн, які розділили між 39 учасниками бойових дій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: субвенція військовий житло АТО виконком  
Матеріали по темі