Місто

Новий житловий комплекс «Рівер Сіті» вже у продажу

5 July 2019, 11:04

Майже кожна людина мріє про власне гніздечко та сімейний затишок у власній оселі.

Це все стає можливим з придбанням нової квартири у житловому комплексі «Рівер Сіті».

Одна з найбільших будівельних компаній в Україні «Інтергал-Буд», розширює свої межі у місті Житомир та створює відмінні житлові умови.

У Житомирі розпочалася реалізація масштабного проекту з найкращою ціною на старті будівництва. На території мальовничого місця зеленої зони, поруч з річкою Тетерів, будується дивовижне «Місто в місті» – житловий комплекс «Рівер Сіті».

В проекті реалізуються спорудження 6-ти будинків класу «комфорт+» з сучасною архітектурою. Комплекс матиме власну розвинену інфраструктуру: підземні та наземні паркінги, зони відпочинку, барбекю, спортивні та дитячі майданчики, дитячий садок та навіть сучасний пляж. Це чудові умови для проведення сімейного дозвілля.

Новий житловий комплекс «Рівер Сіті» – це повноцінне «Місто в місті» з закритою територією. А це означає, що проживання у власній оселі буде комфортним та безпечним. Саме таким має бути омріяний затишок.

Зведення першого будинку заплановано на 2020 рік. На початку будівництва вартість квартир значно нижча, ніж після введення будинку в експлуатацію.

На старті продажу вартість житла має найкращу ціну – зі знижкою до 30% від загальної вартості квартири. Це бездоганна можливість заощадити власні кошти майбутнім власникам помешкань!

Компанія «Інтеграл-Буд» 16 років на ринку нерухомості та займає лідируючі позиції у будівельній галузі. Надійний забудовник дбає про інтереси жителів у своїх будівлях, тому з відповідальністю обирає місце під свої споруди.

Житловий комплекс «Рівер Сіті» розташований в комфортному та спокійному місці для проживання. Новим власникам не доведеться думати про те, де провести вихідні з сім'єю, бо тут все поруч: зручна транспортна розв’язка, навчальні заклади, сквери, супермаркети, кафе, фітнес-центри. Кожен хто придбає квартиру, обов'язково знайде те, що підходить саме йому.

Кваліфіковані менеджери допоможуть підібрати майбутню квартиру та нададуть експертні поради щодо вибору своєї омріяної оселі. «Інтергал-Буд» – майбутнє будується сьогодні!

Офіційний сайт – https://river-city.com.ua

Адреса відділу продажу: вул. Чуднівська,109

Телефон: 097 20 11 188

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі