Місто

Перші вихідні липня у Житомирі будуть неспекотними та з дощами

5 July 2019, 13:45

Погода у перші вихідні липня в Житомирі та області буде доволі «свіжою» – стовпчик термометра не підніметься вище 24 градусів.

Про це повідомляє Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

6 липня, у суботу, пануватиме мінливо хмарна погода. Вночі у місту та місцями в області – невеликий короткочасний дощ. Вдень без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/сек. Температура повітря по області вночі +9-+14°С, вдень +20-+25°; в Житомирі вночі +11-+13°С, а вдень +22-+24°С.

7 липня, у неділю, утримається мінлива хмарність. Вночі місцями очікується невеликий короткочасний дощ. Вдень короткочасні дощі, місцями грози, в окремих районах шквали 15-20 м/сек. та град. Вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +7-12°С, вдень +22-+27°С.

Подібною погода буде і на початку наступного тижня: так, 8 липня, у понеділок, вночі буде дощити, а денна температура повітря не підніметься вище +23 °С.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня 2019 року в житомирському гідропарку відбудеться традиційне святкування Івана Купала. У плані заходів, зокрема, майстер-клас з плетіння дівочої коси та проведення конкурсу на найдовшу косу, шоу барабанів від гурту «Вулба», виступи гуртів «FoFan», «Третє небо».

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики липень літо  
Матеріали по темі