Події

У райцентрі Житомирської області поліцейські склали протокол на п’яного священника, який на Renault в’їхав в огорожу

5 July 2019, 15:52

Увечері 4 липня у місті Баранівка Житомирської області водій легковика в’їхав у металеву конструкцію і залишив місце ДТП. Викликані очевидцями поліцейські виявили керманича і зафіксували його нетверезий стан.

Про це 5 липня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Близько 18 години жителі міста проінформували поліцейських про нетверезого керманича автомобіля Renault на одній з вулиць райцентру.

На місце події виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції, які з’ясували, що водій легковика, вочевидь, не впоравшись з кермуванням, на мосту здійснив зіткнення з металевою опорою, а потім поїхав далі. Випадкові очевидці помітили, що чоловік поводить себе неадекватно.

«Вказану автівку правоохоронці виявили за 400 м від місця ДТП. Під час розмови із водієм, 52-річним місцевим жителем, поліцейські помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Відтак йому було запропоновано пройти тест за допомогою спеціального технічного засобу. У результаті у водія зафіксовано стан сп’яніння у 2,84 проміле», – інформують у поліції.

Місцеві жителі повідомили Житомир.info, що горе-водій – священник православної церкви в одному з сіл Баранівського району.


Відео з сайту ГУНП

Стосовно правопорушника правоохоронці склали адміністративні протоколи одразу за кількома статтями КУпАП - ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння…), ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди). Водійське посвідчення у чоловіка вилучено.

У ГУНП нагадують, що за кермування у нетверезому стані чинним законодавством передбачено накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2019 року у місті Коростень Житомирської області нетверезий водій ВАЗівки виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв ДТП, внаслідок якої травми отримали п’ятеро людей, двоє з них – діти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій сп'яніння водійське посвідчення проміле  
Матеріали по темі