Події

У центрі Житомира хулігани розбили скло в автомобілі патрульних, жбурнувши в нього камінням

8 July 2019, 14:08

7 липня у Житомирі хулігани розбили скло в автомобілі патрульних поліцейських, жбурнувши в нього камінням.

Про це йдеться у дописі начальника ГУ Нацполції у Житомирській області Вячеслава Печененка, опублікованому у Facebook 8 липня.

«Ще одна недільна подія – у м. Житомирі уночі двоє молодиків з хуліганських спонукань пошкодили лобове скло у службовому автомобілі патрульних, кинувши по ньому камінням. Нині один з молодиків, 22-річний житель обласного центру, затриманий. Встановлюється місце знаходження іншого. Розпочато кримінальне провадження за ознаками хуліганства», – написав Вячеслав Печененко.

Згодом у прес-службі патрульної поліції Житомирської області розповіли подробиці події.

«7 липня, близько 12-ї години ночі, під час слідування за викликом на вулиці Кафедральній інспектори патрульної поліції помітили групу молодих осіб, котрі порушували громадський порядок у нічний час (вигукували лайливі слова, поводили себе агресивно). Коли патрульні поліцейські наблизились до невідомих чоловіків, останні почали вчиняти хуліганські дії, а саме жбурляти каміння у службовий автомобіль поліції», – розповідають патрульні.

В результаті хуліганських дій пошкоджено лобове скло автомобіля Mitsubishi Outlander.

Патрульні зазначають, що одного з хуліганів (1997 р. н.) вони затримали, а його спільникам вдалось утекти. На місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 4 травня 2019 року на одній із вулиць Житомира гурт молодих людей розпивав спиртні напої. На зауваження правоохоронців компанія відреагувала агресивно. А одна з її учасниць вдарила поліцейського скляною пляшкою по голові, заподіявши йому забої та різані рани.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний хуліган хуліганство  
Матеріали по темі