Місто

​Ціль кожного чоловіка - мати дитину: у День родини житомиряни поділилися, що для них означає сім’я

8 July 2019, 14:23

Вже як сім років 8 липня в Україні відзначають Український день родини. Відповідний Указ про його офіційне святкування був підписаний ще у 2012 році. З огляду на святкову дату Житомир.info поцікавився у житомирян, що для них означає родина, які сімейні цінності, на їхню думку, необхідно берегти й передавати з покоління в покоління.

«Сім’я - це одне ціле, має бути взаємозв’язок, не залежно від того, чи близько люди знаходяться, чи далеко. Сім’я - це найцінніше, що у нас є у житті. У нас в родині є традиції, наприклад, влітку збиратися у бабусі. Обов’язково на Різдво у бабусі збираємось, на Великдень - це ті свята, які об’єднують усю родину», - відповідає Софія.


«Також взаємодопомога у сім’ї. Дуже важливо, що сім’я була разом і відчувала підтримку одне одного», - додає Ірина.

«Родина у мене дуже звичайна, я її, звісно, дуже люблю. У мене є і мама, і тато. Хотілося б, щоб мене більше слухали, щоб більше уваги приділяли», - говорить Андрій.

«Зараз моя родина - це насамперед моя дитина, яку я народила рік і чотири місяці тому. Сімейні цінності, мабуть, загальноприйняті: турбота про своїх близьких, цікаве проведення спільного часу», - каже Ірина.

«Родина для мене все, це сенс життя, і без родини я не уявляю свого життя. Цінності, як і у всіх: цінувати, любити і виростити свою дитину, щоб було все добре», - зізнається Віктор.

«Шануємо і цінуємо інститут сім’ї. Думаю, що до нього потрібно ставитися з шаною, заздалегідь планувати, і кожна сім’я має мати традиції», - ділиться Катерина.

«Але перша ціль кожного чоловіка - мати дитину, а коли у тебе є дитина, потрібно думати про онуків. Якщо так жити, то буде щастя, і буде все круто», - переконаний Роман.

Нагадаємо, заради святкової ходи з нагоди сімейного фестивалю «Щаслива родина – тато, мама, дитина» 12 травня 2019 року майже на годину перекривали вулицю Київську.

Як повідомляв Житомир.info, 13 травня 2018 року на Михайлівській у Житомирі відбулось свято «Щаслива родина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сім'я родина День родини опитування  
Матеріали по темі