Події

​На трасі Київ-Ковель у Житомирській області вантажівка збила велосипедистку і в’їхала в фуру

9 July 2019, 10:26

На трасі Київ-Ковель в Коростенському районі сталася ДТП: вантажівка збила велосипедистку, після чого влетіла в фуру.

Про це 9 липня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 липня близько 19.50 на 140 км автодороги Київ-Ковель. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції», - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Iveco» з напівпричепом, 41-річний громадянин Білорусі, рухаючись у напрямку м. Ковеля, здійснив наїзд на велосипедистку, 46-річну жительку Коростенського району, яка прямувала у напрямку м. Києва. У подальшому вантажівка зіткнулася з автомобілем «DAF» під керуванням 52-річного жителя Херсонщини.

«У результаті ДТП велосипедистка отримала травми та була доставлена до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Нині триває встановлення всіх обставин події», - поінформували в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 7 липня 2019 року читачі повідомили про ДТП на трасі Київ – Чоп, уточнивши, що сталася вона неподалік транспортної розв'язки біля села Глибочиця Житомирського району. Наступного дня з’ясувались подробиці аварії: у результаті зіткнення двох легковиків постраждали три людини, серед них 12-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Ковель фура велосипедист  
Матеріали по темі