Політика

​На Михайлівській у Житомирі встановили сцену з банерами політичної партії та готуються до концерту

11 July 2019, 15:27

Зранку 11 липня на Михайлівській у Житомирі працює техніка. До обіду тут встановили сцену з банерами політичної партії. Згодом на пішохідну зону заїхали дві автовишки. Наразі продовжуються роботи зі встановлення обладнання.

На фейсбук-сторінці партії "Європейська Солідарність" є інформація, що ввечері 11 липня на Михайлівській у Житомирі відбудеться зустріч з лідером партії Петром Порошенком, представлення його команди та концерт.

Організатори масового заходу розповіли Житомир.info, що усі дозвільні документи у них є в наявності.

«Усі погодження і дозволи у нас є, чергуватимуть рятувальники, «швидка», все як зазвичай на масових заходах. Усі документи у нас є. Черняхович нам усе підписував», - розповіла представник організатора Юлія Маєвська.

Журналіст Житомир.info поцікавилась, на яких підставах дозвільні документи підписував Олександр Черняхович, який працює радником мера на громадських засадах.

«Трохи викривлена інформація. Організатори заходу звернулися до міської ради і отримали там дозвільні документи на проведення заходу. Так, повідомлення про захід вони зробили, а ми нікому нічого не забороняємо. Повідомлення від них є. Рішення виконавчого комітету для цього не потрібно», - розповів Олександр Черняхович.

Нагадаємо, Олександр Черняхович, який з 13 грудня 2016 року призначений радником мера Сергія Сухомлина на громадських засадах, є депутатом Житомирської міської ради від Блоку Петра Порошенка.

Як повідомляв Житомир.info, для того, аби погодити проведення у Житомирі Днів Михайлівської та масового заходу з концертом гурту «Без Обмежень», які проходитимуть за підтримки кандидата в народні депутати Ігоря Гундича, довелося 5 липня скликати позачерговий виконком. Двома днями раніше, 3 липня, виконком погоджував проведення на майдані Соборному концерту «Океану Ельзи», фронтмен якої є лідером партії «Голос». Організатори концерту згодом повідомили про його скасування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Європейська Солідарність Порошенко агітація концерт  
Матеріали по темі