Влада

У Житомирській ОДА визначили переможця конкурсу на посаду директора департаменту агропромислового розвитку та економполітики

12 July 2019, 10:38

У Житомирській облдержадміністрації відбувся конкурс на посаду директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики.

Про це 12 липня Житомир.info повідомила керівник служби управління персоналом Житомирської облдержадміністрації Ганна Семенчук, назвавши ім’я переможця.

«Конкурс відбувся. Був визначений переможець. Ним став Градівський Віктор Михайлович. Далі документи направляються на погодження у відповідні міністерства, а лише потім – призначення», – пояснила Ганна Семенчук.

Зазначимо, що Віктор Градівський є в.о. директора цього департаменту.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня був останній день прийому документів на посаду директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації. На конкурс документи подали три кандидати. Віктор Градівський підтверджував Житомир.info, що також подав документи на конкурс. Крім того, 18 червня 2019 року на сайті ЄДРД з’явилася декларація кандидата на посаду директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації Вадима Поліщука, який є директором КП «Фармація» Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс вакансія ОДА департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Градівський  
Матеріали по темі