Події

​Під Житомиром Volkswagen в’їхав у ВАЗ, що розвертався, травмувалися жінка і трирічний хлопчик

16 July 2019, 10:34

16 липня близько 7 години ранку на автошляху Житомир-Могилів-Подільський, поблизу села Зарічани Житомирського району, зіштовхнулися два легковики, травмувалися молода жінка та хлопчик.

Про це 16 липня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За попередніми даними, обидва автомобіля, Volkswagen caddy та ВАЗ 2110, рухалися по трасі у бік Бердичева. Водій Volkswagen, 25-річний житель Вінниччини, допустив зіткнення з ВАЗом під керуванням 48-річного жителя Хорошівського району, який рухався попереду та мав намір здійснити маневр розвороту», - інформує поліція.

Унаслідок зіткнення травми отримали пасажири Volkswagen: жінка та 3-річний хлопчик, жителі Хорошівського району. Обох доставлено до обласних лікувальних закладів. Встановлюються причини та обставини події.

Нагадаємо, у липні 2019 впродовж кількох днів у Житомирській області сталося три ДТП за участю мопедів, у яких одна людина загинула, а троє отримали травами.

Як повідомляв Житомир.info, за тиждень, з 7 по 14 липня 2019 року, у Житомирській області сталося півтори сотні автопригод, в яких 9 людей загинули та 40 травмувалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія хлопчик  
Матеріали по темі