Події

​Подробиці аварії з потерпілими неподалік Житомира: дитина в реанімації, жінку «вирізали» рятувальники

16 July 2019, 13:46

Постраждалого в автопригоді під Житомиром 16 липня хлопчика шпиталізували до реанімаційного відділення, жінку, яка сиділа за водієм, «вирізали» за допомогою гідравлічних ножиць.

Про це 16 липня повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«16 липня о 07:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у деблокуванні жінки з понівеченого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіля. Подія трапилася на автодорозі в селищі Гуйва Житомирського району. З’ясувалося, що внаслідок зіткнення двох автомобілів травмувалося два пасажири легковика ВАЗ 2110. Ще до прибуття рятувальників медики госпіталізували 3-річну дитину до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні. Жінка, яка сиділа на задньому сидінні за водієм, опинилася затиснутою конструкціями автівки. Вона була при свідомості», - інформують рятувальники.

За допомогою гідравлічних ножиць бійці ДСНС відкрили задні пасажирські дверцята. Ноги постраждалої були затиснуті сидінням водія. Звільнивши нижні кінцівки жінки, рятувальники на ношах транспортували її до автомобіля швидкої допомоги.

Варто відзначити, що уранці 16 липня деякі житомиряни чули та бачили, як на виїзд із Житомира в бердичівському напрямку мчали пожежні автомобілі та «швидкі».

Нагадаємо, другим учасником автопригоди є автомобіль Volkswagen caddy. Обидва автомобіля рухалися по трасі у бік Бердичева і зіткнулися в той момент, коли 48-річний водій ВАЗу з Хорошівського району почав маневр розвороту.

Як повідомляв Житомир.info, за тиждень, з 7 по 14 липня 2019 року, у Житомирській області сталося півтори сотні автопригод, в яких 9 людей загинули та 40 травмувалися.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія хлопчик  
Матеріали по темі