Новини компаній

Навколо світу, не виїжджаючи з Києва

23 July 2019, 17:36

Вікенд у столиці влітку – чудовий та цікавий родинний відпочинок. Напевно, ви багато разів бували в Києві та вивчили Хрещатик, Андріївський узвіз та Києво-Печерську Лавру. Змінюємо звичні маршрути та влаштовуємо для своїх друзів та дітей навколосвітню подорож, не перетинаючи кордони великого міста.

Вікенд у столиці влітку – чудовий та цікавий родинний відпочинок. Напевно, ви багато разів бували в Києві та вивчили Хрещатик, Андріївський узвіз та Києво-Печерську Лавру. Змінюємо звичні маршрути та влаштовуємо для своїх друзів та дітей навколосвітню подорож, не перетинаючи кордони великого міста.

Японія

Між станціями метро Чернігівська та лісова розташований чудовий парк Кіото, який відтворює найкращі природні риси загадкової східної країни. Великий пагорб повторює контури великої гори Фудзіяма. Неймовірно красиві японські клени, романтичні ставки із імператорськими коропами, дерев’яні містки, справжні кам’яні ступи. Саме в цьому парку розташована найдовша у світі алея сакур. Червона брама зустрічає на вході та є відмінною рамкою для родинного селфі.

Картинки по запросу парк киото

Додати смаку до подорожі Японією допоможе кур’єрська

доставка від Pizza House. Запечені гункани, суши-сет із свіжими ролами та макі,

місо-суп або прозора локшина

удон: замовити в Києві справжню японські їжу може кожен. Користуємось

чудовою літньою погодою та влаштовуємо японський пікнік під горою Фудзі.


Швейцарія

Після демонстрації «Моста Кличко» виник невеличкий скандал із швейцарським архітектурним бюро: автори стверджують, що міст повністю повторює їх 3D-концепт, що був запропонований ще в 2013 році. Що вирішать юристи – не важливо, адже столиця має чудову пішохідну прогулянкову зону із неповторним краєвидами. Панорама Дніпра, високі пагорби Володимирської гірки та прозоре скло під ногами – ми майже у Швейцарії.

.

Відень

Гуляємо Воздвиженкою та відпочиваємо у затишних скверах одного із самих аристократичних районів столиці. Комплексний підхід нового столичного мікрорайону перетворив стару частину Подолу у європейські квартали із будинками, що неймовірно нагадують віденські вулиці біля Собору Святого Стефана та Хофбурга.


Баку

Зовсім недалеко від київської Австрії розташувалася частка Азербайджану. Сквер Гейдара Алієва прикрашає стіна, що повторює контури Палацу Шахіншахів в Баку. Каскад фонтанів нагадує Каспій, а особливого шарму додає грандіозна мозаїка-килим.

Лас-Вегас

Місто в пустелі відомо своїми нічними вогнями та фонтанами. Закінчуємо вікенд у Києві відпочинком на Русанівській набережній, милуючись світломузичними фонтанами та вогнями великого та сучасного міста. Америка божеволіє від піци, тому ми теж замовляємо у Pizza House смачну велику піцу із сирним бортиком із вершкового сиру та насолоджуємось смаком та красою Києва.

Похожее изображение

Це лише частинка майбутньої навколосвітньої подорожі у Києві. Сподіваємось, що ви знайдете багато цікавих маршрутів.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі