Місто

Незабаром – відкриття магазину «МакроМеблі» у Житомирі, який вразить вибором та низькими цінами

24 July 2019, 11:02

У неділю, 28 липня, у Житомирі за адресою проспект Миру, 16 (будівля панчішної фабрики, 2 поверх) відбудеться грандіозне відкриття роздрібно-гуртового меблевого магазину «МакроМеблі».

«МакроМеблі» - це мережа меблевих магазинів із найширшим асортиментом і найнижчими цінами у Рівному, Луцьку, Рокитному, а тепер і в Житомирі! У магазині можна гуртом та вроздріб придбати м’які та кухонні меблі, стінки, спальні, шафи-купе, вітальні, ліжка, матраци та багато іншого.

Частина асортименту виготовлена з деревини та інших екологічно чистих матеріалів і покрита екологічними оліями. Тут є широкий вибір матраців з різного типу наповнювачами, в тому числі натурального походження: морські водорості, кокосова стружка, бавовна, шерсть.

«МакроМеблі» - це офіційний представник більше 30 провідних вітчизняних та закордонних меблевих фабрик. Замовлення приймаються з авансом від 10 до 30% залежно від суми замовлення, решту клієнт платить по прибуттю товару. Також можливе оформлення кредитів від банків.

Ключові переваги магазину «МакроМеблі»:

  • Широкий вибір готових меблів та по каталогах.
  • Якість від виробника, дотримання стандартів і вимог.
  • Доступність продукції: меблі на будь-який гаманець.
  • Доступність банківських кредитів під мінімальні відсотки.
  • Послуги по збірці меблів.
  • Гарантія на всі види меблів згідно з умовами гарантії виробника та законодавства України.

Якщо ви не бажаєте витрачати зайвий час на пошук м’якого куточка, дитячої кімнати чи кухонного гарнітуру, завітайте до магазину «МакроМеблі». Якість та комфорт гарантовані провідними меблевими фабриками України і закордону.

Мережа магазинів «МакроМеблі» постійно оновлює асортимент продукції, а досвідчені продавці-консультанти допоможуть зробити правильний вибір і дадуть поради з приводу оформлення інтер'єру.

В компанії постійно діють акції та спеціальні пропозиції, а також знижки для постійних клієнтів.

Місце відкриття – м. Житомир, проспект Миру, 16, 2-й поверх будівлі панчішної фабрики.

Дата і час відкриття магазину: 28 липня, 10.00 год.

Шукайте нас у соцмережах: у Facebook тут, в Instagram тут.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі