Події

У Житомирській області MAN вирвав відбійник і пробив бак з пальним

24 July 2019, 16:21

23 липня о 18 годині 56 хвилин на 174 км траси Київ-Чоп поблизу села Мартинівка Пулинського району Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода з вантажівкою.

Про це 24 липня повідомив сайт 04141 міста Новоград-Волинський.

«Внаслідок заносу вантажного автомобіля на зустрічну смугу руху металевий відбійник пробив бак автомобіля та стався розлив дизельного пального, а також пошкоджено саме авто. Рятувальники за допомогою бензоріза розрізали металеву конструкцію, змили дизельне пальне з проїжджої частини та забезпечили пожежну безпеку на місці аварії. Водій не постраждав», - поінформувало видання і розмістило відео у соцмережі.

За повідомленнями очевидців, рух транспорту на дорозі був перекритий на 40 хвилин, - зауважує 04141.

У пресслужбі управління патрульної поліції про автопригоду розповіли наступне. Водій вантажного автомобіля MAN з напівпричепом, 1986 року народження, не врахував дорожньої обстановки, не впорався із керуванням та наїхав на перешкоду – металевий колесовідбійник. Водій неушкоджений, автомобіль отримав механічні пошкодження. На водія склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг…).

Нагадамо, 21 липня 2019 року на 109 км автодороги Київ – Чоп, у Коростишівському районі Житомирської області, відбійник зупинив Hyundai, в якому їхала подружня пара.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 25 липня 2019 року біля села Диканьки Полтавської області житель Житомирщини на легковику «протаранив» рейсовий автобус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія вантажівка причіп відбійник  
Матеріали по темі