Політика

ОВК Бердичівського округу №63 здала протокол про підсумки голосування до Центральної виборчої комісії

24 July 2019, 18:07

24 липня після перерви у засіданні Центральна виборча комісія продовжила прийняття та оголошення протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та протоколи ОВК про підсумки голосування в одномандатному окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

«Для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято відповідні протоколи про підсумки голосування від ОВК 7 територіальних виборчих округів: № 38 (Дніпропетровська область), № 63, (Житомирська область), № 77 (Запорізька область), № 130 (Миколаївська область), № 133 (Одеська область), № 194 (Черкаська область), № 218 (місто Київ). Таким чином, станом на 16:00 24 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від ОВК 41 ОВО», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 липня до Центрвиборчкому здала протокол з «мокрою печаткою» окружна виборча комісія Житомирського округу №62.

Як повідомляв Житомир.info, за результатами 100% протоколів у одномандатному виборчому окрузі №62 (Житомир) з великим відривом переміг кандидат від партії «Слуга народу» Ігор Герасименко. У Бердичівському окрузі №63 теж переміг кандидат від партії Зеленського: за Богдана Кицака проголосували 43,27% виборців. Також кандидат від «Слуги народу» Сергій Кузьміних в Чуднівському окрузі №67 переміг нардепа Віктора Развадовського, а в Новоград-Волинському окрузі №65 кандидат президентської партії Дмитро Костюк виграв у нардепа Володимира Литвина.

23 липня ЦВК оприлюднила результати 100% протоколів по Коростенському округу №64 – з перевагою в менш ніж 700 голосів перемагає чинний нардеп Володимир Арешонков, але штаб кандидата від партії «Слуга народу» Вячеслава Сігачова подав до ОВК кілька десятків заяв про порушення та вимагає перерахунку голосів на деяких дільницях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ЦВК округ 63 протокол  
Матеріали по темі