Події

У Житомирській області від удару з Opel вибухнув заправлений газом ВАЗ, четверо людей отримали опіки

25 July 2019, 12:04

У результаті ДТП в Лугинському районі Житомирської області загорівся автомобіль, внаслідок чого 4 людей отримали травми.

Про це 25 липня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 липня близько 7.00 на 173 км автодороги Київ – Ковель – Ягодин. За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Vivaro, 64-річний житель Одещини, допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля ВАЗ-2107 під керуванням 38-річного жителя Олевського району, що їхав попереду та в цей час повертав на автозаправну станцію. Унаслідок зіткнення газобалонна установка, що знаходилась у багажнику ВАЗа, вибухнула та спричинила пожежу», - інформує поліція.

У результаті автопригоди травми та опіки отримали водій та пасажири автомобіля ВАЗ - жителі Овруцького району та одна жителька міста Коростень. Усіх було ушпиталено до Коростенської міськлікарні.

На місці події працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Лугинського відділення поліції, рятувальники та медики. Триває встановлення всіх причин та обставин події.

Нагадаємо, у 2014 році біля села Кодня в Житомирському районі позашляховик Mercedes-Benz врізався у ВАЗ, що їхав попереду, в результаті загоряння «Жигулів» загинули чоловік та 9-річний хлопчик.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році біля села Новий Завод Пулинского району Житомирської області загорівся ВАЗ, заправлений газом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВАЗ заправка дтп потерпілий опік  
Матеріали по темі