Суспільство

​Фестиваль Ідей в Одесі запрошує житомирян

25 July 2019, 12:08

24-26 серпня в Одесі відбудеться третій Фестиваль Ідей, що стане найбільшою інтелектуальною подією для лідерів в Україні.

Цього року організатори Фестивалю очікують понад три тисячі учасників. До участі запрошено понад 100 спікерів з України, Канади, Австрії, Польщі та інших країн. Вони поділяться ідеями, що сьогодні є в авангарді бізнесу, науки, медіа, освіти, медицини, державного врядування, культури та креативних індустрій.

Фестиваль Ідей — це місце зустрічі тисяч лідерів, що створюють нову Україну. Вже втретє в Одесі зустрічаються лідери з різних сфер: бізнесу, медіа, місцевої влади, науки, мистецьких об’єднань та інших спільнот з усієї країни, для того щоб обговорити найпрогресивніші ідеї та кращі з них впровадити в практичній площині.

Організатори події Аспен Інститут Київ та Impact Hub Odessa запрошують житомирян долучатися до Фестивалю Ідей! 24-26 серпня — приходьте поділитися своїми ідеями та поглядами, надихайтеся, знаходьте однодумців і партнерів. Адже наші ідеї — це наше майбутнє!

Детальніше про Фестиваль ідей та реєстрація:

Сайт>>
Фейсбук-сторінка>>

***

З питань партнерства та акредитації ЗМІ звертайтеся до Павла Білодіда, pb@aspeninstitutekyiv.org

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі