Події

​На Київщині прораб з помічником вбили і спалили 26-річного житомирянина, який працював на будівництві

30 July 2019, 10:05

Ірпінська поліція в лісосмузі знайшла тіло жителя Житомирської області, який працював на будівництві на Київщині та зник тиждень тому. Чоловіка вбили, а потім тіло підпалили і закопали.

Про це 29 липня на своїй сторінці у соцмережі повідомив начальник ГУ Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов.

«Справжня оперативна робота! До Ірпінської поліції надійшла інформація від колег з Житомирської області, що тиждень тому рідні втратили зв’язок з молодим хлопцем, який працював на будівництві. Працівники карного розшуку провели комплекс оперативно-розшукових заходів, встановили місце роботи зниклого Євгена, його керівника і напарника», - йдеться у повідомленні.

За словами очільника поліції Київщини, на конкретні запитання про долю хлопця прораб і підсобник плутались у відповідях, а згодом розповіли, що вбили хлопця за крадіжку 600 $ та вивезли до лісосмуги.

«Для укриття злочину тіло Євгена підпалили і закопали в землі. Під час проведення розслідування слідчі здобули беззаперечні докази скоєння вбивства. Наразі обох затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Саме той випадок, коли зло не залишиться без покарання!», - констатує начальник ГУНП в Київській області Андрій Нєбитов та додає, що «нібито, вкрадені вбитим Євгеном гроші (600$), прораб згодом знайшов у себе».

У пресслужбі ГУ Нацполіції в Житомирській області журналісту Житомир.info додали, що вбитим виявився житомирянин, 1993 року народження, інформація про зникнення якого надійшла до поліції 24 липня 2019 року.

«24.07.2019 року до чергової частини Житомирського ВП ГУНП з пульту 102 надійшло повідомлення та в подальшому з письмовою заявою звернулась житомирянка про те, що 22.07.2019 року о 10.00 годині з м. Житомира поїхав на заробітки в м. Буча Київської області та по теперішній час не виходить на зв'язок син, 1993 року народження», - повідомили в поліції Житомирщини.

Нагадаємо, 27 липня стало відомо про знайдене тіло чоловіка поблизу траси в лісі в Малинському районі, вбитим виявився 23-річний житель міста Коростень Ілля Обиход, який зник 28 червня цього року. Згодом у поліції повідомили, що перевіряють кілька версій вбивства 23-річного коростенця, в тому числі – й пов’язану з виборами.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2019 року в селі Мостище Київської області 32-річний заробітчанин з Житомирської області сокирою вбив товариша і втік до Одеси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство заробітчанин Київщина  
Матеріали по темі