Новини компаній

Фріланс: як швидко заробити на відпустку

31 July 2019, 13:44

Немає проблем без рішення, є люди у відчаї. Інколи виникає ситуація, коли гроші потрібні на втілення омріяної подорожі до Шрі-Ланки або подарунку мамі на ювілей. Звичайної зарплатні не вистачає. Але повно вільного часу!

Перетворюємо години відпочинку на час для додаткового заробітку. Як свідчить досвід біржі фрілансу ManGo, для багатьох вільних робітників свобода від керівництва та 8-годинної нудоти почались саме із додаткового заробітку. Якщо знайшли свою нішу, це стає головним джерелом доходів родини.

Що у тренді

Безумовно, головні прибутки у валюті отримують фахівці комп’ютерних технологій: програмісти, веб-дизайнери, сеошніки. Знання іноземної мови та вільне володіння різними видами високотехнологічних навичок мають високий попит. Фахівці розроблюють нові програми, тестують ПО и розробляють сайти для замовників з усього світу.

Завжди потрібні креативні люди. Працедавці замовляють у майстрів-фрілансерів логотипи, неймінг, рекламні матеріали, архітектурні дизайн-проекти, відеофільми, фотоальбоми та проведення свят.

Не залишаться без замовлень фахівці із ремонту побутової та комп’ютерної техніки, смартфонів, сантехніки. Завжди є попит на доброчесних фахівців зі створення євроремонту або встановлення автономного опалення.

Репетиторство, навчання, індивідуальні курси та тренінги, переклади та копірайтинг не потребують великих стартових капіталів. Ви заробляєте на своїх знаннях та талантах.

Похожее изображение

Дрібні коштовні послуги

Заробити можна на дистанційних порадах з питань, що для фахівців зовсім не складні:

  • виправити помилку на сайті, відкрити аккаунт, встановити програму на смартфон;
  • допомогти обрати якісні шини або розібратись із автофарбами;
  • надати консультацію з питань оренди житла або отримання спадщини;
  • допомогти новачкам - підприємцям розібратись із податками та звітністю;
  • підібрати гарний готель на чорноморському узбережжі;
  • розробити план тренувань та дієти та багато інших порад.

Великим попитом користуються послуги із клінінгу, догляду за хворими, доставки додому продуктів, приготування офісних обідів, допомога власникам тварин. На біржі фрілансу реально отримати досвід із роботи «таємного покупця» або проведення соціологічних досліджень.

Похожее изображение

Біржа фрілансу ManGo допомагає знайти замовника та забезпечити гарантовану оплату якісно виконаної послуги. За оцінками експертів, середній чек українських фрілансерів складає приблизно 1700 гривень за одне замовлення. Декілька годин власного часу – і мрія здійсненна!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі