Суспільство

«ОТП Лізинг» подав позовну заяву до Господарського суду Житомирської області щодо стягнення заборгованості з клієнта

1 August 2019, 14:59

Між компанією «ОТП Лізинг» та компанією «Ушицький комбінат будівельних матеріалів» в 2013 році було укладено 4 договори фінансового лізингу на загальну суму 2,88 млн дол. США в еквіваленті. Відповідно до укладених договорів, клієнт зобов’язаний щомісячно погашати заборгованість згідно з графіком платежів. Починаючи з 2015 року компанія «ОТП Лізинг» постійно погоджувала реструктуризації графіків на умовах клієнта та приймала пропозиції щодо погашення заборгованості. «ОТП Лізинг» неодноразово зв’язувався з власниками підприємства «Ушицький комбінат будівельних матеріалів», які знаходяться у Москві, але це не дало результату. Клієнт перестав сплачувати лізингові платежі з початку 2019 року, тому компанія «ОТП Лізинг» була змушена звернутися до Господарського суду Житомирської області для вирішення даного питання, тобто стягнення заборгованості в повному обсязі. На сьогодні заборгованість за чинними договорами лізингу складає 18,6 млн. грн.

ТОВ «ОТП Лізинг» – універсальна лізингова компанія, входить до складу європейської фінансової групи OTP Group, яка протягом десятиліть має надійну репутацію в усій Європі. Компанія «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». «ОТП Лізинг» працює у всіх сегментах ринку з провідними виробниками техніки, спецтехніки та автотранспорту, надаючи послуги лізингу.

ПРАТ «Ушицький комбінат будівельних матеріалів» – комбінат, основним напрямком діяльності якого є випуск гранітного щебеню.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі