Події

До обласної лікарні потрапив хлопчик, який на спортивному майданчику в Житомирі впав з гойдалки

2 August 2019, 11:12

На одному з житомирських дитячих майданчиків 1 серпня травмувався хлопчик.

Про це повідомляють користувачі Facebook.

«Увага! Кілька хвилин тому на майданчику за кінотеатром «Україна» хлопчик років 9 отримав серйозну травму голови. Дитина сама, без дорослих. «Швидка» забрала», – йдеться у дописі Олени Ригун, опублікованому близько 15.00 год. 1 серпня. Жінка закликала людей допомогти знайти батьків хлопчика.

Інший користувач повідомив, що дитина отримала струс мозку.

«Надійшло повідомлення від працівника дитячої лікарні. Повідомив, що за адресою Київська, 13 каретою швидкої допомоги доставлено в дитячу лікарню с. Станишівка хлопчика 8 років. Доставлено з діагнозом: ВЧМТ, струс ,забійна рана потиличної ділянки, госпіталізовано в травматологічне відділення. Впав з гойдалки, та гойдалка додатково його вдарила. На 20.15 батьків ще не знайшли!», – повідомляв Василь Шевченко. Згодом користувачі повідомили, що батьки хлопчика знайшлися.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info зазначили, що за фактом травмування дитини триває перевірка.

«Від медиків до поліції надійшло повідомлення про те, що швидкою медичною допомогою з вулиці Київської до лікарні було доставлено хлопчика, який на дитячому майданчику вдарився об гойдалку. Дитина, 2011 року народження, зараз перебуває на лікуванні у травматологічному відділенні дитячої обласної лікарні. За вказаним фактом триває перевірка», – повідомили у ГУНП.

Як змінився інклюзивний майданчик на Київській, 13 у Житомирі за два місяці після відкриття, дивіться у фоторепортажі.

Як повідомлення Житомир.info, у травні 2013 року у Бердичеві Житомирської області на дитячому майданчику, впавши з гойдалки, загинула 7-річна дівчинка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина травма травмування гойдалка майданчик  
Матеріали по темі