Події

У будинку в Коростені стався вибух, господар загинув

5 August 2019, 12:21

У місті Коростені Житомирської області в приватному будинку стався вибух з подальшим загорянням, внаслідок чого загинув чоловік.

Про це 4 серпня повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

4 серпня, о 23:40 год., до служби порятунку «101» м. Коростень від очевидців надійшло повідомлення про пожежу в приватному секторі міста.

«На місці події з’ясувалося, що в одноповерховому житловому будинку стався вибух невстановленого пристрою. У результаті вибуху зруйновано вікна, частково пошкоджено стіни та стелю будинку. В кімнаті виникло загоряння матрацу на ліжку та домашніх речей», – інформують рятувальники.

Під час гасіння пожежі на підлозі в коридорі житлового будинку рятувальники виявили тіло загиблого власника, 1963 року народження.

В 00:02 пожежу вдалося ліквідувати. Усі обставини надзвичайної події встановлюються.

На ліквідацію наслідків вибуху залучалось відділення рятувальників 8 ДПРЧ м. Коростень у складі 5 чоловік. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділення поліції.

У відділі комунікації поліції Житомирської області уточнюють, що подія сталася на вулиці Черемушки. За попередніми висновками фахівців, в одній з кімнат відбувся вибух газоповітряної суміші та пожежа.

«У результаті травми, несумісні з життям, отримав 56-річний господар будинку. В оселі знаходилась також жінка, 1966 року народження, яка не постраждала, оскільки була в іншій частині будинку», – йдеться у повідомленні поліції.

Нині призначено низку експертиз для встановлення усіх обставин, у тому числі судово-медичну щодо причин смерті загиблого. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2019 року в місті Радомишлі Житомирської області чоловік забарикадувався в сусідській квартирі та погрожував підірвати її, напустивши туди газу. Мешканців будинку евакуювали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибух Коростень  
Матеріали по темі