Події

У житомирському гуртожитку студент спробував вкоротити собі віку і порізав шию

5 August 2019, 14:55

У Житомирі патрульні разом з медиками врятували хлопця, який у гуртожитку на вулиці Покровській спробував покінчити життя самогубством.

Про це 5 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

4 серпня, близько 13 години, патрульні поліцейські отримали повідомлення про спробу самогубства. Найближчий екіпаж швидко вирушив на місце події, куди прибув одночасно з працівниками швидкої.

«У кімнаті гуртожитку на вулиці Покровській виявили закривавленого і ледь притомного 18-річного юнака. Не гаючи часу, інспектори патрульної поліції разом із медиками надали потерпілому першу невідкладну домедичну допомогу та допомогу в транспортуванні до автівки медиків. Бригада швидкої медичної допомоги шпиталізувала потерпілого до лікарні», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що завдяки професійним діям патрульних та лікарів нині життю хлопця нічого не загрожує.

У патрульній поліції в коментарі Житомир.info також уточнили, що подія трапилася в одному зі студентських гуртожитків: новоспечений студент приїхав на поселення. На фото, доданому патрульними, видно, що хлопець намагався вкоротити віку, порізавши собі шию.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2018 року патрульні врятували чоловіка, який на вулиці Сосновій у Житомирі закрився в будинку, порізав собі вени і шию та облив хату бензином, аби підпалити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство студент гуртожиток вулиця Покровська  
Матеріали по темі