Події

У Бердичеві поліція пів ночі шукала п’ятирічного хлопчика, який втік з дому через вікно

6 August 2019, 11:26

У місті Бердичів Житомирської області поліція уночі шукала п’ятирічного хлопчика, який втік з дому через вікно.

Про це 5 серпня у своєму фейсбук повідомила ювенальна превенція Житомирської області з посиланням на старшого інспектора ювенальної превенції Бердичівського відділу поліції Олесю Чубоху.

«Напередодні ніч для працівників Бердичівського відділу поліції, ювенальної превенції видалася непростою, адже встановлювалося місце знаходження п'ятирічного мешканця нашого міста, який виявився справжнім маленьким неслухом та через вікно квартири залишив місце свого проживання у пошуках пригод. За допомогою небайдужих сусідів та особового складу було знайдено дитину та повернуто батькам», - поінформувала Олеся Чубоха.


У коментарі Житомир.info співробітники ювенальної превенції Житомирської області повідомили, що подія мала місце в ніч на 4 серпня.

«Хлопчик з багатодітної родини хотів погратися на вулиці зі старшими друзями, але його помили і вклали спати. Не погодившись із цим, близько 23-ї години малий через вікно на першому поверсі втік із дому і побіг у невідомому напрямку. Мати хотіла його догнати, але в темноті не змогла», - розповіли сайту в «дитячій» поліції.

Оскільки події відбувалися в районі бердичівського хлібозаводу, де паркова зона, недобудови, а неподалік протікає річка, мати зателефонувала до поліції. По тривозі на пошуки дитини підняли особовий склад поліції зі службовими собаками. Дитину шукали до 4-ї ранку, тобто, майже 5 годин, - деталізують в ювенальній превенції. Виявилося, що неслух весь час був неподалік будинку – він сховався за припарковане неподалік авто.

Дитину повернули матері та провели роз’яснювальну роботу.

Поліція закликає батьків у разі зникнення дитини одразу телефонувати до поліції, щоб не втрачати дорогоцінний час.

Нагадаємо, 31 липня 2019 року на міжнародній трасі Київ-Чоп у Київській області патрульні поліцейські підібрали двох дівчаток, які від нудьги подалися до бабусі в Житомирську область.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2019 року серед ночі полісмени розшукали хлопчика, який попрямував з Київської області до товариша у Малин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна превенція розшук дитина  
Матеріали по темі