Події

На пожежі у селі Житомирської області загинули батько і син

7 August 2019, 10:20

В Овруцькому районі Житомирської області під час пожежі загинули двоє людей.

Про це 7 серпня у Facebook повідомило управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації з посиланням на РДА.

Трагедія сталася 6 липня.

«У с. Велика Чернігівка виникла пожежа в житловому будинку, яка поширилась на господарські споруди. На місці пожежі виявлено двох загиблих: господаря оселі, 1963 року народження, та його 32-річного сина. Вогонь спопелив будинок та дві господарські будівлі», – повідомили в райдержадміністрації.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області повідомили подробиці події.

«6 серпня, о 23:50, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Велика Чернігівка Овруцького району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які, прокинувшись вночі, побачили з вікна заграву. Вони одразу побігли до сусіднього будинку, щоб допомогти вибратись господарям, однак потрапити в оселю їм не вдалося», – йдеться у повідомленні.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику дах дерев’яного будинку загальною площею 40 кв. м був повністю охоплений полум’ям. Вогонь уже перекинувся на дві господарські будівлі, розташовані впритул до оселі. До місця події було викликано ще одну одиницю пожежної техніки для підвозу води. Провівши розвідку всередині помешкання, рятувальники виявили в одній із житлових кімнат на підлозі тіло загиблого 56-річного господаря оселі, а біля порогу вітальні його сина. Ймовірно, вони намагалися вибратись із задимленого житла, але їм це не вдалося.

Силами бійців ДСНС о 00:30 пожежу було локалізовано, а о 04:10 – ліквідовано.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння. Зі слів сусідів стало відомо, що чоловіки полюбляли палити в будинку.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 9 липня 2019 року в області на пожежах загинули двоє людей: у Житомирі – 43-річний чоловік, а у Черняхові – 33-річний.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Велика Чернігівка Овруцький район  
Матеріали по темі