Влада

Президент буде представляти нового голову Житомирської ОДА в «бурштиновому районі», - джерело

9 August 2019, 19:17

За інформацією власних джерел Житомир.info, президент Володимир Зеленський у понеділок, 12 серпня, буде представляти нового голову Житомирської облдержадміністрації.

Кілька незалежних одне від одного джерел повідомили, що представлення голови ОДА має відбутися в Олевському районі: в приміщенні РДА запланована нарада з активом області.

Інформація про акредитацію журналістів станом на 19:00 год. 9 серпня на сайті Житомирської облдержадміністрації відсутня.

Нагадаємо, 8 серпня о 16:40 на сайті ОДА з’явилася інформація про представлення нового голови, журналістів закликали акредитуватися на захід, який мав відбутися 9 серпня. Близько 20:00 пресслужба облдержадміністрації повідомила, що представлення голови ОДА переноситься, «дата та час уточнюється». Офіційної інформації щодо нового голови Житомирської облдержадміністрації немає, але джерела повідомляють, що на цю посаду призначений Віталій Бунечко, який раніше працював в СБУ та ще 18 липня 2019 року подав декларацію кандидата на посаду голови Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 24 червня 2019 року президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Ігоря Гундича з посади голови Житомирської облдержадміністрації та призначив заступника Ярослава Лагуту в.о. голови ОДА. 27 червня був останній робочий день Гундича на посаді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА президент  
Матеріали по темі