Влада

В райцентрі Житомирської області кількасот людей очікують на приїзд президента Зеленського

12 August 2019, 11:18

12 серпня в райцентрі Олевськ Житомирської області президент Володимир Зеленський має представляти нового голову облдержадміністрації.

Інформацію про робочу поїздку опублікували близько 10:00 на Facebook-сторінці Офісу президента.

«12 серпня Президент України Володимир Зеленський перебуватиме з робочою поїздкою у Житомирській області. Глава держави візьме участь у нараді з питань незаконного видобутку бурштину. Також Президент представить новопризначеного голову Житомирської обласної державної адміністрації», - йдеться у повідомленні.

Станом на 11:00 біля приміщення Олевської райдержадміністрації зібралося кількасот людей. У залі, де має відбутися представлення, присутні новобрані народні депутати від партії «Слуга народу», мери міст та «актив» області.

Нагадаємо, наші джерела 9 серпня повідомляли, що в приміщення Олевської райдержадміністрації відбудеться нарада з активом області, під час якої президенти представить нового голову ОДА. До цього 8 серпня ОДА вже оголошувала акредитацію журналістів на на представлення нового голови, яке мав відбутися 9 серпня. Близько 20:00 пресслужба облдержадміністрації повідомила, що представлення голови ОДА переноситься, «дата та час уточнюється». Офіційної інформації щодо нового голови Житомирської облдержадміністрації немає, але джерела повідомляють, що на цю посаду призначений Віталій Бунечко, який раніше працював в СБУ та ще 18 липня 2019 року подав декларацію кандидата на посаду голови Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 24 червня 2019 року президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Ігоря Гундича з посади голови Житомирської облдержадміністрації та призначив заступника Ярослава Лагуту в.о. голови ОДА. 27 червня був останній робочий день Гундича на посаді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський президент Олевськ  
Матеріали по темі