Події

З піддашка біля 9-поверхівки на Польовій у Житомирі рятували чоловіка, який упав з висоти

12 August 2019, 14:29

У неділю 11 серпня рятувальники допомогли лікарям транспортувати чоловіка, який був непритомним та лежав на піддашку цокольного поверху житомирської 9-поверхівки.

Про це 12 серпня повідомила пресслужба Управління ДСНС України у Житомирській області.

«11 серпня, о 10:00, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога медикам в транспортуванні людини до карети «швидкої» допомоги. З’ясувалось, що на піддашку цокольного поверху однієї з дев’ятиповерхівок м. Житомира у непритомному стані знаходиться чоловік. На вигляд йому близько 40 років. З якої висоти впав постраждалий – невідомо», – пише пресслужба.

Піднявшись по зовнішній драбині на цокольний поверх, рятувальники зафіксували тіло чоловіка на ношах, та, передаючи з висоти один одному, спустили його на землю, а вже звідти транспортували непритомного до карети швидкої допомоги, яка доставила чоловіка до медичного закладу.

У пресслужбі Управління ДСНС Житомир.info уточнили, що подія сталася на вулиці Кібальчича.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли, що, за попередньою інформацією, чоловік отримав травму голови.

«Близько 10.00 год. надійшло повідомлення про те, що на пожежному виході біля будинку в мікрорайоні Польова лежить чоловік з травмою голови, якому на вигляд 40-45 років. Його ушпиталили до обласної лікарні. Особа чоловіка встановлена. Це місцевий житель, 1973 року народження», – поінформували у поліції.

Усі обставини події встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня 2019 року на провулку Вацківському в Житомирі з балкона 8-го поверху стрибнула 51-річна жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальник падіння висота травма  
Матеріали по темі