Події

У Коростені чоловіки влаштували бійку: одного забрала «швидка», іншого – поліція

15 August 2019, 16:48

У місті Коростень Житомирської області посварилися двоє нетверезих чоловіків, один з них застосував до опонента ніж.

Про це 15 серпня повідомив КОРОСТЕНЬ today.

«Інцидент стався сьогодні, 15 серпня, близько 13:30 біля входу в центральний ринок міста. Як розповіли люди, які стали свідками події, між п'яними чоловіками стався конфлікт. З’ясування стосунків переросло в різанину — чоловік вдарив хлопця ножем в ногу», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що очевидці події одразу викликали поліцію.

«У нападника копи виявили заряджений (травматичний) пістолет. Постраждалого чоловіка було доставлено до лікарні. Хуліган, швидше за все, опиниться на лаві підсудних — йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі», – пише КОРОСТЕНЬ today.

Видання оприлюднило відео з місця події.


У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що постраждалий чоловік отримав поранення гомілки.

«Близько 13.30 надійшло повідомлення про бійку. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Особи учасників бійки встановлені: один – 1979 року народження, інший – 1983-го. Молодший отримав поранення гомілки. Нині з’ясовуються всі обставини події», – повідомили у відділі комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, 14 серпня 2019 року в селі Морозівка Новоград-Волинського району Житомирської області посперечалися та побилися двоє чоловіків. Один з них, 69-річний пенсіонер, зміг лише дійти до свого обійстя та присісти на лавці у подвір’ї. Поряд з нею уранці його неживим знайшла донька.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка Коростень хуліганство  
Матеріали по темі