Новини компаній

Які маски для обличчя дозволені під час вагітності

20 August 2019, 16:06


Очікування дитини – відповідальна пора для жінки. Гормональний фон вагітних постійно змінюється, що неодмінно проявляється на шкірі. Обличчя або червоніє, або бліде, з’являються висипання, вугрі, шкірі недостатньо вологи та мікроелементів. Як обрати безпечні та ефективні маски для обличчя, що не нашкодять дитині?

Ніякого самолікування

Нанесення на шкіру органічних та хімічних сполучень проникає під шкіру та потрапляє до крови та внутрішніх органів людини. Не ризикуйте та обов’язково складіть із своїм лікарем перелік речовин та мікроелементів що вам дозволені та стоп-перелік заборонених препаратів. Все, що визиває алергію – під забороною.

Домашні засоби

Сторіччями жінки використовували для підтримки краси локальні продукти та речовини, до є у звичайному доступі. Рецептів накопичено мільйони, але не всі з них варто використовувати на собі. Обирайте перевірені продукти та відмовляйтесь від порад, що можуть нашкодити.

Більшість домашніх масок для обличчя мають певну мету. В залежності від наявної проблеми обирайте рецепти, що допомагають саме у цю мить. Можливо, що через дві доби ваша суша шкіра буде вже надто жирною, або навпаки.


Класичні домашні рецепти краси:

• Поживна маска. Змішайте 1ст.л. оливкової олії із 2ст.л. пюре із вареного кабака. Додайте 2ст.л. натертого сирого яблука.

• Для покращення кровообігу. Зробіть пюре із м’якоті стиглого кавуна.

• Для очищення шкіри. Залийте окропом чорний хліб, відіжміть та використовуєте отриману м’якоть.

• Проти небажаної пігментації. 1 яєчний білок (краще перепелиний) змішайте із 2 краплями камфорного спирту. Отриману суміш використовувати виключно на зони із гіперпігментацією.

• Проти жирної шкіри. Кипить в аптеці м’ятний концентрат, розведіть його згідно інструкції та нанесіть на шкіру спонжем.

• Для сухої шкіри. Змішайте 1ч.л. меду, 1ст.л. рослинної олії та 1 жовток.


Масс-маркет

При купівлі масок для обличчя у магазині потрібно бути дуже уважною. Обов’язково читайте склад продукту, щоби уникнути речовин з вашого стоп-переліку. Нажаль, економ-продукція насичена хімічними речовинами та не має натуральних складових, що може негативно вплинути на розвиток дитинки.

Зверніть увагу на відомих виробників, що використовують виключно натуральні інгредієнти. Так, продукція всесвітньо відомого бренду Ів Роше має безліч сертифікатів безпеки та пройшла багаторівневі клінічні дослідження. Маски для обличчі мають у складі натуральні речовини, що отримані на особливих фермах компанії. Рослини вирощені за традиційною технологією та не мають у складі нітратів та пестицидів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі