Діалоги

«Діалоги» на Житомир.info з мером: коли в Житомирі запрацює один з найбільших в країні сміттєпереробних заводів

21 August 2019, 13:09

У липні 2018 року міська рада зробила перший крок до будівництва у Житомирі сміттєпереробного заводу. 26 липня 2018 на позачерговій сесії міської ради депутати ухвалили рішення надати дозвіл Київській компанії ТОВ «МС Соціальний Проєкт» на розробку проєкту землеустрою по відведенню 5 га землі для будівництва заводу на східній околиці Житомира, за адресою проїзд Складський, 20.

За словами представника фірми, на будівництво заводу планували витратити до 10 мільйонів євро і створити 150 робочих місць. Завод перероблятиме 100% сміття. Завод мав запрацювати до кінця 2019 року, однак будівництво затягнулося.

Експертизи, громадські обговорення, громадські слухання. У чому ж причина? Коли ж запрацює завод і чи вирішить він проблеми зі стихійними сміттєзвалищами в місті? Які переваги та недоліки для житомирян? Про це у програмі «Діалоги» на Житомир.info розповість міський голова Сергій Сухомлин.

Початок ефіру о 13:15.


Опитування від 21 серпня думок житомирян щодо того, чи варто сортувати сміття та чи потрібен Житомиру сміттєпереробний завод, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин сміття сміттєпереробний завод  
Матеріали по темі