Події

На Кочерги у Житомирі перевернулася Toyota (доповнено)

21 August 2019, 13:13

21 серпня у соцмережі користувач Олександр Колібабчук опублікував відео, на якому видно наслідки ДТП на вулиці Івана Кочерги у Житомирі: на проїжджій частині лежить перевернутий автомобіль Toyota.

У коментарях Олександр Колібабчук розповів деякі подробиці автопригоди та зазначив, що потерпілих внаслідок ДТП немає.

«Як це сталося, незрозуміло. Виїжджало це авто зі стоянки та трохи зачепило авто, яке їхало повз. Дуже повільно почало завалюватись. Чисто фізика, таке рідко буває. Всі живі-здорові», – зазначив чоловік.


У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли, що повідомлення про подію надійшло об 11.50 год. Автопригода кваліфікується як ДТП з потерпілими.

Доповнено о 13.54:

Як повідомив у коментарі Житомир.info старший інспектор пресслужби управління патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк, на місце події виїжджала «швидка», однак учасники ДТП від надання медичної допомоги відмовилися.

«Як пояснили інспектори патрульної поліції, які оформлюють дану ДТП, водій автомобіля Renault «підрізав» автомобіль Toyota, той перекинувся і пошкодив ще один автомобіль, який був припаркований на узбіччі. На водія Renault складають протокол за порушення правил дорожнього руху. Рішення про адміністративне стягнення прийматиме суд», - розповів старший інспектор.

Як повідомляв Житомир.info, 20 серпня 2019 року на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Східної в Житомирі зіткнулися ВАЗ та Skoda. Обидва водії травмувалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Кочерги  
Матеріали по темі