Суспільство

​Кращими за результатами ЗНО-2019 в Житомирі та області стали ті самі школи, що й рік тому

21 August 2019, 13:14

Житомирський ліцей при ЖДТУ та Бердичівська міська гуманітарна гімназія №2 другий рік поспіль очолюють рейтинг кращих за результатами ЗНО 2019 року шкіл міста та області.

Цьогорічний рейтинг оприлюднив інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua».

Для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2019 році. Укладачі враховували середній бал ЗНО та кількість складених тестів на школу.

У п’ятірці кращих шкіл Житомира з найвищими балами ЗНО – три ліцеї, гімназія і школа №12, а Житомирської області – три школи Малина, Бердичівська гімназія та новоград-волинський ліцей:


Скріншоти з рейтингу на порталі Освіта.ua


Нагадаємо, у 2018 році ліцей при Житомирському державному технологічному університеті отримав найвищу кількість балів в рейтингу навчальних закладів Житомира, а найкращою школою області за підсумками ЗНО-2018 стала Бердичівська міська гуманітарна гімназія №2.

Як повідомляв Житомир.info, за підсумками ЗНО-2019 житомирський ліцей при Державному технологічному університеті став єдиним навчальним закладом області, який увійшов до ТОП-200 кращих шкіл України, посівши 73 сходинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа ЗНО рейтинг  
Матеріали по темі